Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Бектеши: Во наредните 10 дена ќе се намалат цените на основните прехранбени производи

  “Во наредните десет дена очекуваме намалување на цените на основните прехранбени производи, посебно на тие наведени во Одлуката за утврдување на маржите од 5 до 12 отсто. И во делот на лебот веќе почна поевтинувањето. Очекуваме во наредните 3-4 дена намалување на цените на млекото и млечните производи, а до крајот на наредната недела […]