Вести Македонија

ЈП Комунална хигиена започна со репарација и замена на контејнерите

  ЈП Комунална хигиена-Скопје започна со репарација на сите оштетени садови наменети за одлагање комунален отпад, со зафатнина од 3,2 кубни метри, коишто се поставени на територијата на градот Скопје. Воедно, екипите на Претпријатието вршат и замена на неупотребливите контејнери со нови садови.   „Во текот на денешниот ден отпочнавме со санирање на оштетувањата на […]