Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Потпишан договор за поевтини роаминг услуги за земјите од Западен Балкан со земјите од ЕУ

  Премиерот Димитар Ковачевски денеска во рамките на Самитот Западен Балкан – Европска Унија во Тирана заедно со лидерите од…

Повеќе