Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Спасовски и Чучи потпишаа аранжмани со ЕК за борба против тероризмот во Западен Балкан

  Комисијата денеска потпиша ревизија на билатералните аранжмани со Албанија и Северна Македонија, обновувајќи ги активностите за спроведување на Заедничкиот…

Повеќе