Вести Македонија Ударни вести

Средба на ЈО Јовески со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје Вал

  Досегашната и идната соработка во насока на подобрување на состојбите и зајакнување на капацитетите на Јавното обвинителство беше во фокусот на средбата меѓу Јавниот обвинител на РС Македонија Љубомир Јовески и шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје Килиан Вал. Јовески го запозна Вал со состојбите во Јавното обвинителството и со активностите кои се […]