Вести Македонија Ударни вести

Забрана за работа од 10 дена добија „Интермецо“ и „Мош“

  По зголемениот број пријави од граѓани за гласна музика од угостителски објекти и непочитување на работното време во ноќните часови, Секторот за Инспекциски работи на Општина Центар во соработка со Државен пазарен инспекторат изминатиот викенд изврши контрола на неколку локали. Поради пречекорување на работното време до 1 часот по полноќ на кафулињата „Интермецо“ и […]