Categories: Алтернатива, Настани

Лајка го посетија учениците од ОУ “11 Октомври” од општина Центар

  По повод Светскиот ден на бездомните животни, денеска во ЈП Лајка не посетија учениците од основното училиште 11 Октомври од општина Центар. Со…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани

Светски ден на бездомните животни во “Лајка” со ученици од скопските училишта

  Учениците од трето одделение од основните училишта Невена Георгиевска Дуња и Кузман Јосифовски Питу и Средно економско правно училиште…

Повеќе