Алтернатива Настани

Одбележување на Денот на Европа во парк-шумата Гази Баба

  Europe House Скопје со гордост го најавува Пикникот за Денот на Европа, ден на прослава, рекреација и забава за одбележување на Денот на Европа на 13 мај. Се одржува во парк-шумата Гази Баба во Скопје, а настанот ќе почне од 12 часот и ќе содржи возбудливи активности за сите возрасти.   Пикникот за Денот […]