Вести Македонија Ударни вести

Потрагата по трите лица со мотори изгубени на Плачковица среќно заврши

  Регионалниот ЦУК Штип, известува дека преку единствениот повикувачки број за итни случаи е добиена информација за изгубени лица на планина Плачковица. Се работи за три лица со мотори, кои заедно со поголема група се упатиле од хотел „Бел камен“ (Радовиш) кон с. Зрновци.   Последен контакт со нив е околу 19:00 часот, при што […]