Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Одржана седница на Националниот комитет за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам

  Националниот комитет за спречување на насилен екстремизам и борба против тероризам на  7-ми јуни 2023 година, ја одржа својата…

Повеќе