Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Разрешен директорот на Кардиохирургија, Д-р Шокаровски

Министерот за здравство, Илир Демири денеска го разреши медицинскиот директор на Клиниката за кардихирургија д-р Марјан Шокаровски кој беше назначен…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Нов директор на УК за државна кардиохирургија е д-р Марјан Шокаровски

  Министерството за здравство информира дека за нов директор на Универзитетската клиника за државна кардиохирургија е назначен д-р Марјан Шокаровски,…

Повеќе