Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Потпишан Договорот за партнерство во програмата „Дигитална Европа (2021-2027)“ со ЕУ

  Во Брисел беше потпишан Договорот за партнерство меѓу Северна Македонија и Европската Унија во програмата „Дигитална Европа (2021-2027)“. Договорот…

Повеќе