Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

АХВ: Мораме да научиме да живееме со африканската свинска чума и да спроведуваме мерки

  Кога еднаш ќе се насели африканската свинска чума, таа долго останува. Насекаде во околните земји се зголемуваат жариштата како…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

АХВ: Навреме се преземени сите мерки за спречување на ширење на свинската чума

  Агенцијата за храна и ветеринарство најостро ги демантира наводите на Цветан Трипуновски, претседател на Комисија за земјоделство, шумарство и…

Повеќе