Categories: Вести, Македонија

Ново булеварско решение од Митрополит Теодосиј Гологанов до Ѓорче Петров

  Градот Скопје отпочна со проектирање на ново сообраќајно решение, како реализација на уште едно ветување од програмата „За модерно…

Повеќе