Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЗНМ одбележа 78 години постоење со доделување на годишните новинарски награди

  Здружението на новинарите на Македонија ги додели годишните награди. Како секоја година така и оваа, беа доделени три главни…

Повеќе