Алтернатива Настани

МКЦ: “СИТЕ СТОПЛЕНИ ВО ЗИМА”

  МКЦ, Модна ревија: “Сите стоплени во зима”, 31. јануари За жал, многу наши сограѓани се соочуваат со проблемот на недостаток од топла зимска облека. Затоа, секое мало мрдање со прст за да се донира користена зимска облека која повеќе не се носи, значи многу. Цел на акцијата „Сите стоплени во зима“ на иницијативата Мрдни […]