Алтернатива Настани

МКЦ: “СИТЕ СТОПЛЕНИ ВО ЗИМА”

Сподели:

 

МКЦ, Модна ревија: “Сите стоплени во зима”, 31. јануари

За жал, многу наши сограѓани се соочуваат со проблемот на недостаток од топла зимска облека. Затоа, секое мало мрдање со прст за да се донира користена зимска облека која повеќе не се носи, значи многу. Цел на акцијата „Сите стоплени во зима“ на иницијативата Мрдни е да се собере користена зимска облека за луѓето на кои им е најпотребна.

Бројот на седишта е ограничен и ќе биде достапен врз основа на прв дојден, прв услужен.

Влезница: донирано парче зимска облека

Сподели: