Алтернатива Вести Македонија Настани

Град Скопје со поддршка на интернационалниот ден „Во зима со велосипед на работа“

Во рамки на многубројните активности за промоција и поддршка на користењето на велосипедот како алтернативно превозно средство, Градот Скопје дава поддршка и се приклучува на иницијативата на неформалното здружение НаТочак и Ве повикува да се вклучите во одбележувањето на интернационалниот ден „Во зима со велосипед на работа“ (Winter Bike to Work Day). Станува збор за […]