Алтернатива Музика и Филм Настани

„Кога денот немаше име“ на Бела ноќ во кино Милениум

  На 7. октомври филмот “Кога денот немаше име” ќе има претпремиерно прикажување на 07.октомври во рамките на манифестацијата „Бела ноќ”, во Кино “Милениум”, со две проекции, во 20 и 22 часот. Филмот „Кога денот немаше име“ на Теона С. Митевска минатата недела беше прикажан во натпреварувачката програма на Интернационалниот филмски фестивал „Браќа Манаки“ во Битола. […]