Театар КОМЕДИЈА: “ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ”

Сподели

Театар КОМЕДИЈА, “ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ” ВО РЕЖИЈА НА СИНИША ЕФТИМОВ, 27. јануари

Играат: Валентин Костадиновски Тино, Атанас Атанасовски, Илија Илиоски, Жарко Димовски, Столе Мицов, Едмонд Сотир, Жаклина Петровска, Ердоган Максут.