Алтернатива Настани

Тркалезна маса „ЕДНАКВИ ПРАВА И МОЖНОСТИ ЗА САМОХРАНИТЕ МАЈКИ“! – ВИДЕО

Сподели:

На тркалзената маса ќе биде промовирана анализа за состојбата и структурните проблеми на самохраноста кај нас, а збор ќе земат примарни чинители од надлежните институции и засегнати страни. На отворената дискусија ќе учествуваат професори, експерти и соодветни тела од локалната самоуправа.

Тркалезна Маса | Eдна Може

Geplaatst door One can op Dinsdag 30 oktober 2018

 

Сподели: