Алтернатива Настани

“ВЕРНИСАЖ” од Вацлав Хавел во Драмски театар

Сподели:

 

ВЕРНИСАЖ, Драмски театар, 15 декември, почеток 20 часот 

Автор: Вацлав Хавел
Превод: Никола Маџиров
Режија: Теа Беговска
Сценографија: Енес Деари
Визуелизација и анимации: Милчо Узунов
Композитор: Енес Беговски
Костимографија: Раде Василев
 
Улоги:
Роберт Вељановски
Предраг Павловски
Гордана Ендровска
Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Даница Илиева
Сподели: