Вести Македонија Ударни вести

Централен регистар со ново работно време од 1.септември

Централен регистар на Република Македонија извести дека, стартувајќи од 1. септември 2017 година, работното време на Централен регистар ќе почнува во 8 часот, а ќе завршува во 16 часот“.

Сподели: