Вести Изјави Македонија Ударни вести

Твитер профилот на Филипче со рестрикција од страна на „Твитер“

Сподели:

 

Твитер профилот на министерот за здравство д-р Венко Филипче, утрово беше ставен на рестрикција од страна на „Твитер“, од причина што ненамерно при логирање беше внесен погрешен код за верификација.

Оваа активност за социјалниот медиум беше причина истиот да го ограничи профилот, се работи на надминување на проблемот, информираат од Министерство за здравство.

Сподели: