Изјави Македонија Статуси

УАПСЕНИТЕ И ПОРАКА ДО ВЛАСТА – Јове КЕКЕНОВСКИ

Сподели:

УАПСЕНИТЕ И ПОРАКА ДО ВЛАСТА

Одработуваа за Груевски и фамилијата, ама и за себе. Сите до еден профитираа и направија зло. Сега на ред е правдата. Многумина кои се боревме за правда и вистина не етикетираа за предавници, а тие демек патриотите беа (со длабок џеб).
Сите профитери, злотвори измекари и амали на туѓуиот срам мора да се најдат пред лицето на правдата.
Ова важи и за нивниот вожд кој сега седи дома и се обидува да се испазари за личен спас.
Порака до надлежните органи и власта. Немојте да сте помислиле да се испазарите со вождот и фамилијата.
П.С. И Вие од власта доколку правите и работите како и претходните бидете сигурни дека ве очекува истото.

ФБ статус, Јове КЕКЕНОВСКИ

Сподели: