Спорт

(ВИДЕО) Моќни удари од кои борците паѓаа како покосени – Ова се 25-те најдобри нокаути во 2022 година!

Сподели:

ММА е спорт кој дефинитивно привлекува големо внимание.

Во октагоните ширум светот, одвреме-навреме гледаме брутален нокаут, а тоа е она што ги прави луѓето да сакаат да го гледаат овој спорт.

Нокаутите се составен дел од овој спорт, често борците ги „патосираат“ противниците со силни удари, па тешко е да се одлучи кој е најдобриот нокаут во годината што заминува.

На YouTube е објавена компилација од дури 25 најдобри нокаути во 2022 година, а бруталните завршетоци погледнете ги во приложеното видео:

The post (ВИДЕО) Моќни удари од кои борците паѓаа како покосени – Ова се 25-те најдобри нокаути во 2022 година! first appeared on .

Powered by WPeMatico

Сподели: