Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Видео: „Нови бомби“ за затворањето на А1 телевизија

Сподели:

 

На Јутјуб каналот Fenix A1 се објавени две нови „бомби“. Се работи за телефонски разговори во кои во првиот се слуша разговор за кој објавата на Јутјуб каналот тврди дека се води помеѓу тогашниот премиер Никола Груевски и министерка за внатрешни работи Гордана Јанкуловска а во разговорот на интерфон учествува и тогашниот обвинител Љупчо Шврговски.

 

 

Вториот разговор е помеѓу Драган Павловиќ Латас и тогашниот директор на УЈП, Горан Трајковски.

Сподели: