Спорт

„Вип АКВА ПАРК“ во СЦ „Борис Трајковски“ – вистинското решение за претстојното лето!

Сподели:

„Вип АКВА ПАРК”, кој се наоѓа во комплексот на Спортскиот Центар Борис Трајковски, со огромно задоволство го најавува стартот на новата, четврта сезона која започнува на 11.06.2016 година.

аква-парк

Билет за „Вип АКВА ПАРК” ќе чини 300 денари, а ќе се нуди и фамилијарен пакет за четири лица за 1.000 денари. Влезница за деца под 13 години ќе чини 200 денари, а влезница за деца под 4 години е бесплатна.

За групни посети над 30 лица се добива попуст од 30%. „Вип АКВА ПАРК” ќе работи секој ден од 10 до 20 часот.

аква-парк1

Капацитетот на „Вип АКВА ПАРК” е ограничен на 1.000 посетители, пред сè поради пропишаните нормативи за безбедноста и удобноста на посетителите. Во рамките на „Вип АКВА ПАРК” ќе работат и три кафулиња и еден ресторан.

Доколку сакате да добиете подетални информации за активностите и цените на билетите на Аква паркот можете да ја посетите официјалната веб страна на СЦ Борис Трајковски.

аква-парк2

http://www.salaboristrajkovski.gov.mk/kapaciteti/akva-park

The post „Вип АКВА ПАРК“ во СЦ „Борис Трајковски“ – вистинското решение за претстојното лето! appeared first on Спорти.


Source: Sporty

Сподели: