Алтернатива Настани

ВО ИМЕ НА ЉУБОВТА – мјузикл

Сподели:

MDvoimenaljubovtakulturninastani

 

  МОБ,   4 Јуни, 20:00ч

Корчагинци, во име на знаењето, на 4 јуни полагаат државна матура, а истата вечер во име на љубовта кон театарот ќе го одиграат четвртиот мјузикл „ВО ИМЕ НА ЉУБОВТА“ . Билетите се во продажба на билетарницата на МОБ по цена од 100 денари, во хуманитарни цели… Во име на љубовта се живее, умира, убива но и лаже. Кралеви абдицираат во име на љубовта, држави се продаваат. Многу историски личности и книжевни ликови живееле, умирале и убивале во име на љубовта…

Сподели: