Вести Македонија Статуси

ЗАЕВ: Алал да ти е Вардаре, победуваш и обединуваш, радост си најголема

 

Уште еден македонски блесок во Европа! Алал да ти е Вардаре, победуваш и обединуваш, радост си најголема за нашиот народ. Ве чекаме во Скопје! – напиша премиерот Зоран Заев на својот ФБ профил до победниците на РК Вардар.

 

Сподели: