Вести Изјави

Заев: Омразата и насилството и одат на директна штета на нашата иднина и на нашата младина

Сподели:

„Омразата и насилството не и прилегаат на Македонија и одат на директна штета на нашата иднина и на нашата младина.Апелирам сите да се воздржиме од говор на омраза и од разгорување нетрпеливост. Само така, ќе им дадеме можност на институциите да си ја завршат својата работа, за што се платени од граѓаните. Правдата и толеранцијата во општеството се наши заеднички цели, да се вложиме целосно и одговорно за да ги достигнеме.

Изјави, Зоран Заев

Сподели: