Изјави Македонија Статуси

Заев со порака: Пратеници, време е!

Премиерот Зоран Заев апелираше до пратениците дека имаат историска должност пред граѓаните да го обезбедат патот на Македонија кон стабилност и економски просперитет.

“Сите пратеници имаат историска должност пред граѓаните да го обезбедат патот на Македонија кон стабилност и економски просперитет. Тоа е патот кон НАТО и ЕУ кој води преку македонско-грчкиот договор” – напиша Заев на неговиот фејсбук-профил и на „Твитер“.

Пратеници, време е!

Сите пратеници имаат историска должност пред граѓаните да го обезбедат патот на Македонија кон стабилност и економски просперитет. Тоа е патот кон НАТО и ЕУ кој води преку македонско-грчкиот договор.

Geplaatst door Zoran Zaev op Maandag 8 oktober 2018

Сподели: