Спорт

ЗОИ ПЕКИНГ 2022: Ана Цветановска го освои 95-то место во крос кантри

Сподели:

 

На ЗОИ Пекинг 2022, Ана Цветановска ја заврши својата трка која започна во 8 часот, во дисциплина 10км крос кантри, со реден број 90 и на олимписката патека постигна резултат од 39:57.7 со што го освои 95 место во конкуренција од 98 натпреварувачи.

 

 

Со оваа трка Ана го заокружи своето учество на олимписките игри и ќе продолжи да тренира за понатамошни врвни успеси, информираат од МОК.

Сподели: