Изјави Македонија

Зоран Заев

Сподели:

image

“Не може да има селективно поништување на аболицијата. Не може аболицијата да се спроведува според изјавите на оние кои се одрекле од неа или според волјата на претседателот Ѓорге Иванов. Аболицијата мора да биде целосно поништена. Законот треба да важи еднакво за сите. Секој што го прекршил законот мора да одговара. Нема спас нити за аболираниот Груевски, нути за неговото друштво. “

Сподели: