Алтернатива Настани

КИЦ: Промоција на “Да не бидам покусо” од Ѕвездан Георгиевски

Сподели:

 

На 7. јуни, во Салонот 19,19 (КИЦ) ќе биде промовирана книгата „Да не бидам покусо“ од авторот Ѕвездан Георгиевски, во издателство на Просветно дело.

Промотори на книгата ќе бидат Јовица Ивановски (Џовани), делови ќе чита Мери Каровска, гостите  ќе ги забавува Полина Тасева (вокал) и Иван Петровски (гитара).

Сподели: