Алтернатива Настани

ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ – концертна промоција на албум

MDtotalnoopustanjepromociii

Градска Плажа Парк,  1 Јули

ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ

Концертна промоција на албумот

“Јали човек, јали мотор”

+ after party со SWATOVSKI

Градска плажа Парк

01.07.2016, петок,

почеток 22.30 (негде после фудбалот)

влез 100 денари, ЦД 100 денари

Сподели: