Алтернатива Настани

ДА ГО ПОЗДРАВИШ И ДА МИ ГО БАЦИШ

Сподели:

MDdagopozdravisidamigobaciskulturninastani

Резервации на телефон – 023115225 или на bileti@mkc.mk

цена на билетот 300 денари

Играат :

Бојан Кирковски

Наташа Петровиќ

Ненад Митевски

Симона Спировска Костовска

Режија: Билјана Радиноска

Плакат:

Фотографска реплика од делото „Црвен Врисок“ на Ана Скјавело во соработка со Ребека Море (Торино, Италија); Интернационален саем на современа уметност – Паратисима Скопје, специјален проект „UndeRadio“ – Уметноста е (секогаш) во право.

Дизајн:

Магдалена Дилевска

Монтажа на видео:

Драган Алексов

Продукција- ARTOPI

Сподели: