Вести

Две лица уапсени за убиството на полицаецот и на неговата сопруга во Париз

Сподели:

pariz

Две лица се уапсени денеска во рамки на истрагата за убиството на еден полицаец и на неговата сопруга во предградието на Париз, кое француските власти го окарактеризираа како терористички напад.

Извори од полицијата изјавија дека двете лица се поврзани со Лароси Абала, кој го уби полицаецот, а потоа се забаракадира во неговата куќа, убивајќи ја и неговата сопруга.

Полицијата го ликвидираше, а во акцијата е спасено нивното тригодишно дете.

http://meta.mk/dve-litsa-uapseni-za-ubistvoto-na-politsaetsot-i-na-negovata-sopruga-vo-pariz/

Сподели: