Алтернатива Настани

ЕДЕН ВКУС НА ИЗРАЕЛ – мјузикл на театарот Кармелим, Израел

Сподели:

MDedenfkusodizraelkulturinastani

МНТ,  11 ЈУли, 19:00ч

БИЛЕТИ: 150 МКД

Во соработка со Амбазада на државата Израел

Режисер и кореограф: Ефи Ашкенази (Effi Ashkenazi),

Музички директор:  Мерав Литани (Merav Litani), Музички аранжман и продукција: Ноам Златин (Noam Zlatin), Менаџмент на костими и продукција: Маја Сигал (Maya Sigal), Kомпилација и воведи: Ефи Ашкенази (Effi Ashkenazi), Маја Сигал (Maya Sigal), Надав Сигал (Nadav Sigal), Помошник кореограф: Инвал Залманович (Inval Zalmanovitch), Технички помошник: Бен Брајер (Ben Brayer)

Кармелим – Музикално запознавање со израелската младина

Сподели: