Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Фатиме Фетаи: Јас сум во шок!

 

Катица Јанева дала наредба за претреси и проверки на сите кои влегуваат и излегуваат од Специјалното јавно обвинителство, пренесе Фатиме Фетаи. Обвинителката се вратила од пауза и полицаецот ја стопирал за да ја провери, бидејќи имало таква наредва за сите вработени, без исклучок.

„Ја испцув гледајќи накај нејзе горе, но беше отидена. На излез само ја исплукав влезната врата од СЈО. Јас сум во шок. По толку малтретирања и закани од колегиумот во понделеникот, дека ако Јанева пропадне, сите ќе не повлече ова е претерано“, изјави Фетаи за „Независен весник“.

Сподели: