Вести Изјави Статуси

ФБ СТАТУС: ЉУПЧО ЗИКОВ – АЈДЕ, ДРУГ ПАТ!

Сподели:

„Да се каже најлошо за мене и моето семејство деновиве не се бираа зборови. Јавноста ја лажеа брутално. Многу пизма и зли мисли. Хипокризија. Инбоксот мој полн со клетви и конкретни закани … Се измислуваа разни проблеми и причини …  Премногу е. Не вреди тоа толку.
Затоа решив да ја вратам назад поканата и да се заблагодарам. Јас не сакам мојот избор на било каков начин да и наштети на имиџот на оваа Влада во чија програма и премиер силно верувам …
Оттука, му благодарам на премиерот и вицепремиерот за економија на укажаната доверба. Ајде друг пат“.

ФБ статус, Љупчо Зиков

Сподели: