Алтернатива Настани

ФЕСТИВАЛ НА ОРГАНСКА ХРАНА

Сподели:

14589580_1871881109706902_2615905334160489144_o

“Фестивал на Органска Храна”

Плоштад Македонија, 07.октомври

Повеќе од 20 изложувачи, работилници за здрава исхрана, јога час за деца и возрасни. Градиме здрави навики.

Сподели: