Вести Македонија

ФК Вардар: Честит Ден на народното востание на македонскиот народ

 

ФК Вардар го честиташе празникот 11.октомври – Денот на народното востание.

“Честит Ден на народното востание на македонскиот народ, 11ти Октомври. Македонија е сѐ што имаме!”

Сподели: