ГАЛА КОНЦЕРТ – КОНТРАТЕНОРИ

Сподели

МОБ 28 МАЈ

3

Диригент: Мориц Гнан (Германија)

Режисер: Дејан Прошев

СОЛИСТИ:

Макс Емануел Ценчиќ (Хрватска) Василиј Хорошев (Русија) Реј Ченез (САД) Оркестарот на Македонска Филхармонија