Вести Изјави Статуси Ударни вести

Груевски: Ќе ме осудат со максимална затворска казна. Така е договорено

Сподели:

“Во сите предмети ќе ме осудат со максимална затворска казна иако во ниту еден предмет нема ниту кривично дело, а како резултат на тоа ниту елементарен законски доказ. Ова не го претпоставувам, туку имам информација од извори од внатре. Дури и сите други обвинети во некој предмет да ги ослободат, мене ќе ме осудат со максимална казна затвор. Така е договорено. Барем засега.”

ФБ статус, Никола Груевски

Сподели: