ИЗЈАВИ: Александар Нешкоски

Сподели

13393906_10209038133013563_8561445940879481763_n

Живеам за тој ден кога навистина целосно ќе биде расветлен случајот за смртта на мојот брат. За болката не сакам да зборувам бидејќи секој кој изгубил близок знае за празнината, маката и патењето. Пет години јас и моето семејство го преживуваме секојдневно она што му се случи на мојот брат.Болката е преголема, загубата ненадоместлива. Ме одржува мислата дека еден ден се ќе биде откриено, разолбличена секоја интрига и лага и  обид за манипулација да се скрие брутално убиство.