Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

ИЗЈАВИ: Никола Димитров – Имав стотини средби од 1 јуни наваму. Ниту еден, НИТУ ЕДЕН соговорник нема побарано Македонија да стане земја дестинација за бегалци

Имав стотини средби од 1 јуни наваму. Ниту еден, НИТУ ЕДЕН соговорник нема побарано Македонија да стане земја дестинација за бегалци.

Изјави, Никола Димитров

Сподели: