Алтернатива Настани

Изложба на Луан Мулиќи во Чифте амам

Сподели:

 

На 26 април 2022 година, во Националната галерија, во објектот Чифте амам, со почеток во 12 часот, ќе биде отворена изложба на скулптури ЕРОС на уметникот Луан Мулиќи, професор и член на Косовската академија на науките и уметностите.

 

Сподели: