Алтернатива Настани

Јонче Христовски Симфонија во Битола и Скопје

Сподели:

 

Камерен Оркестар на Битола ⋮IWConnect ви претставува

ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ СИМФОНИЈА

настапуваат: 

ВИОЛЕТА ТОМОВСКА
РИСТО САМАРЏИЕВ
ЛЕНЧЕ КУКИЌ
ГОРАН КУКИЌ
ЕЛЕНА АНДОНОВСКА
ДУШКО ГЕОРГИЕВСКИ
ПЕЦЕ (СУПЕРХИКС)
АГНИ АВШАР

Почеток: 20:00
04.04.2023 – Центар за култура – Битола
05.04.2023 – Национална Опера и Балет – Скопје

Влезниците за концертот во Битола ќе бидат пуштени во продажба во понеделник. Цената за истите изнесува 350 денари и истите можете да ги набавите од Центар за култура Битола.

Влезниците за концертот во Скопје може да ги набавите онлајн на следниот линк: https://www.bileti.mk/e/joncehristovski

Сподели: