Алтернатива Вести Македонија Настани

ЈП ЛАЈКА: Пријави агресивно куче или глутница кучиња

Сподели:

 

Граѓаните на град Скопје кои се соочуваат со проблем од глутница кучиња или агресивно куче во нивното населено место, да испратат пријава на електронската адреса prijavi@lajka.com.mk, како би можела екипата на ЈП Лајка да постапи на терен по нивната пријава.
 
Пријавата потребно е да содржи фотографии или видео од кучето или глутницата на кучиња, информираат од ЈП Лајка – Скопје. 
Сподели: